Rienk vertelt aan Madilia dat hij haar knap vindt

Rienk vertelt aan Madilia dat hij haar knap vindt

Madilia en Rienk trekken al sinds het begin van Rienk zijn komst veel met elkaar op. De twee lijken onafscheidelijk van elkaar en hebben veel plezier. Madilia heeft ook vandaag weer alle aandacht voor Rienk en besluit met hem te gaan mediteren. Ik heb een idee zegt Madilia tegen Rienk. Laten we gaan mediteren voegt ze eraan toe. Rienk reageert enthousiast en gaat met haar mee. Madilia verzamelt dekens waarop de twee buiten kunnen gaan zitten. Samen met kopjes thee lopen zij naar buiten. Romy en Beau zien ze twee zitten en kunnen hun ogen niet geloven. Je wordt hier echt gehersenspoeld zegt Beau verbaasd. Romy en Beau snappen er ook niets van. Ik weet niet wat ik zie zegt Romy verbaast. Terwijl Rienk en Madilia naast elkaar in de zon zitten vertelt hij iets aan Madilia. Jij bent ook knap zegt hij tegen haar. Madilia moet erom lachen maar zegt dat ze graag vollere lippen wil. Rienk is het hier op haar beurt niet mee eens en vindt het onzin. Ik hou van natuurlijk eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *