Beau wil een Miss Utopia Verkiezing organiseren

Beau wil een Miss Utopia Verkiezing organiseren

Beau is in Utopia gekomen met een doel, namelijk een bikini contest organiseren voor de bewoners. Dit idee heeft zij niet meer waargemaakt, totdat Chipp haar hieraan herinnert. Beau is gelijk weer enthousiast en gaat de bewoners langs om te vragen wie er mee wil doen. Beau begint bij Mehmet en vraagt of hij vanavond mee wil doen met een proefrondje. Nee vandaag doe ik niet mee, want als ik het echt mooi wil moet ik alles trimmen zegt Mehmet overtuigend. Beau vindt dat Mehmet zich niet moet aanstellen en gewoon mee moet doen. Ze stelt voor het buiten te doen maar Chipp en Mehmet vinden het hier te koud voor. Ik ben geen stuk vlees, dat beoordeeld moet worden vervolgd zegt Mehmet chagrijnig. Ik wil dat mensen mij leuk vinden om mijn capaciteiten benadrukt hij.  Chipp komt met het idee drie rondes te houden bikini, fitness en hobby. Beau vindt dit een goed idee en bedenkt uiteindelijk om een Miss Utopia Verkiezing te houden. Beau is enthousiast en vertelt het gelijk aan Romy, Billy, Madilia en José, die allemaal positief reageren. Ik doe mee en ga winnen vertelt Romy overtuigd. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Leny at 18:24

    Oppervlakkig gedoe, al die uiterlijkheden. Het gaat om de binnenkant. Sociaal/maatschappelijk gevoel, dàt is pas belangrijk.
    Rienk, hier ligt een taak voor je…

  2. mechel at 15:35

    Ja inderdaad alweer Is ook zo belangrijk in de wereld. Zo jammer dat ze het platform Utopia niet voor belangrijkere zaken gebruiken zoals naaste liefde of goede doelen voor zwervers Met Rienk nu daar is dit de uitgelezen kans om voor deze mensen iets te bereiken in Nederland Zoals speciale huizen die leegstaan en niets mee gedaan word maar wel leefbaar zijn te (adopteren) of zoiets dergelijks Maak er een onderzoek voor vrij om iets te bereiken want er zijn mensen die ongewild dit is overkomen zelfs gezinnen met kleine kinderen en waarom tja dat is het geld van de duvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *