José is jarig en wordt daarom verwend

José is jarig en wordt daarom verwend

José is vandaag jarig en dat is de andere bewoners natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. De vrouwen willen haar vandaag in het zonnetje zetten en hebben daarom bedacht haar caravan te versieren met ballonnen en slingers. Nadat de caravan is versierd komt José naar haar slaapplek waar ze ziet dat haar caravan is versierd. Ze is blij en verbaasd en wordt aan alle kanten gefeliciteerd. Gefeliciteerd schatje zegt Madilia vrolijk tegen haar. Ook Billy, Demi en Romy kussen de jarige Job. Je bent 36 geworden toch? grapt Billy naar José. José is dolgelukkig en bekijkt de caravan van top tot teen. Ze bedankt haar mede bewoners en is blij met de verrassing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *