Chipp zit in de buitenwereld niet op Demi te wachten

Chipp zit in de buitenwereld niet op Demi te wachten

Chipp heeft al een tijdje een relatie met Fay in Utopia. Toch vindt Chipp het soms vervelend dat Demi zich af en toe bemoeit met hun relatie. Hij moet nog maar allemaal zien hoe dit in de buitenwereld gaat en bespreekt dit met Mehmet. Ik denk dat ze mazzel hebben dat ik het ben zegt Chipp tegen Mehmet. Chipp is van mening dat hij niet de moeilijkste is en veel accepteert van de twee. Toch vertelt hij dat hij niet altijd zit te wachten op Demi. Straks moet je samen boodschappen doen reageert Mehmet lachend. Chipp geeft aan dat hij het allemaal wel ziet buiten Utopia maar dat hij niet zit te wachten om samen te gaan wonen met Demi erbij. Dan kom ik van mijn werk en dan komt Demi ineens erbij zitten vervolgd hij lachend. Mehmet is het ermee eens en vindt het een lastige situatie. Wat zal de toekomst brengen voor Fay en Chipp?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 221    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. will at 13:43

    Kan nooit erger zijn. Ben wel benieuwd. Cemal zit er in iedergeval niet in, gaat toch zijn droom achterna…………..of toch niet..Slapjanus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *