René bespreekt de bovenmatige interesse die Madilia voor Rienk heeft

René bespreekt de bovenmatige interesse die Madilia voor Rienk heeft

Wanneer René, Beau en Billy op de banken zitten te kletsen, houden ze Rienk en Madilia goed in de gaten. Sinds Rienk Utopia is binnen gefietst zijn de twee nauwelijks van elkaars zijde geweken en dat valt ook de andere bewoners op. Volgens mij is ze een beetje verliefd hoor zegt René tegen de twee. Nee joh antwoordt Beau direct. Maar René houdt voet bij stuk.  Ze heeft wel bovenmatige interesse voor hem gaat hij verder. Daarin moet Billy hem wel gelijk geven. Ze is heel erg gefascineerd door hem. Dat zie je aan alles besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *