Cemal wordt van zijn bed gelicht en meegenomen door een aantal mariniers

Cemal wordt van zijn bed gelicht en meegenomen door een aantal mariniers

Het is even na zessen als een groep mariniers met wapens het Utopia terrein op komt sluipen. Met getrokken wapens lopen ze achter elkaar naar de rotonde en met militaire precisie bewegen ze zich naar de caravan van Romy en Cemal. Eenmaal aangekomen rukt een van de mariniers de deur open. Cemal wij zijn van de mariniers, Romy rustig blijven roept een van hen. Handen omhoog, omdraaien, op je buik liggen beveelt een van de mariniers Cemal. Wat doe je vraagt Romy slaperig. Cemal krijgt instructies en hij doet keurig wat hem wordt gevraagd. Nadat de mariniers de omgeving hebben gescand wordt hij meegenomen en in een auto gezet die rustig het terrein afrijdt. Romy blijft beduusd achter maar gaat toch verder slapen.

Uiteindelijk staat Romy op en vertelt enthousiast over wat er is gebeurd. Ik hoop echt dat hij na vandaag weet of hij dit echt wil zegt ze standvastig tegen Baldr. Romy hoopt dat Cemal hierdoor de juiste keuze kan maken. Maar wat ben ik geschrokken voegt ze er lachend aan toe. En vertelt dat ze Cemal nu al mist maar ik vind het echt vet voor hem. Nadat een aantal andere bewoners zich rondom Romy verzamelt vertelt zij vol trots wat er vanmorgen is gebeurd. Chipp reageert enthousiast, echt vet hoor benadrukt hij. Romy vertelt het verhaal nog een aantal keer aan de andere bewoners. Hoe zal Cemal zijn dag beleven en wat staat er hem te gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *