Madilia spreekt Mehmet aan op zijn denigrerende gedrag

Madilia spreekt Mehmet aan op zijn denigrerende gedrag

Madilia en Mehmet hebben ruzie gehad over de grap die Chipp en Mehmet hebben uitgehaald met José. Ze vindt het niet kunnen dat ze José zo hebben gekwetst. Madilia heeft het gevoel dat Mehmet haar na die ruzie negeert en daarom wil ze even met hem praten. De twee gaan afgelopen avond op de vide zitten en Madilia legt uit waarom ze zo uitgevallen is. Ik zat zo hoog in mijn emotie omdat ik vond dat jullie eerst navraag hadden moeten doen hoe het nu zit tussen José en René en dat hebben jullie niet gedaan. Mehmet zegt dat hij deze reactie niet had verwacht van Madilia. Ikzelf blijf namelijk altijd beheerst en gecontroleerd en verwacht dat ook van andere mensen legt hij uit. En voegt eraan toe dat hij niet wist dat José en René niet meer op goede voet stonden met elkaar en het gewoon een grapje was. Ik vond de actie van jullie heel bijzonder en je reactie achteraf vond ik heel denigrerend en daar ben ik niet van gediend reageert Madilia stellig. Mehmet laat op zijn beurt weten dat het voor Chipp en hem niet meer was dan een leuk projectje. Dat was het dus niet, want jullie hebben haar erg gekwetst en ze had veel pijn rond Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *