José en René willen geen woord meer vuil maken aan de koppelpogingen

José en René willen geen woord meer vuil maken aan de koppelpogingen

René heeft afgelopen avond zin om wat te zingen en trekt zich terug in het cordwood. José besluit om bij hem te gaan kijken en een paar nummers te luisteren. Nadat René een aantal nummers gezongen heeft vraagt José of hij het vervelend vindt dat zij er is. René ontkent en vraagt of ze wil praten. Nee antwoordt José, ik heb juist geen zin om over iets zwaars te praten. René knikt en heeft ook geen zin om te praten. Ik wil er geen woorden aan vuil maken laat hij verder weten. De twee zijn blij dat Chipp schuld heeft bekend en zijn excuses heeft aangeboden voor het koppelgedrag. Maar ik heb wel gezegd dat ik het vervelend vond en ik me ook niet met hun leven bemoeid gaat René verder. José laat weten dat ze het veel gezelliger vond toen René zijn baard nog had. Toen hadden we nog goede gesprekken en nu is alles veel moeilijker eindigt ze met spijt in haar stem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *