Romy legt uit waarom de vriendschap met Billy echt over is

Romy legt uit waarom de vriendschap met Billy echt over is

Wat vond je ervan dat Chipp die vraag stelde vraagt Mehmet aan Romy terwijl ze op de vide zitten. Hij doelt op het feit dat Chipp aan de paragnost heeft gevraagd of het weer goed komt tussen Billy en Romy. Romy vertelt dat ze het maar langs haar heen heeft laten gaan omdat ze klaar is met Billy en er geen zin in heeft dat het nog goed komt. We hebben telkens ruzie en het is gewoon over laat ze verder weten. Mehmet vraagt naar de ruzie tussen Romy en Billy en Romy vertelt uitgebreid haar verhaal. Jullie groeien denk ik op een volwassen manier uit elkaar merkt Mehmet op terwijl hij zijn handen spreidt. Romy knikt en zegt dat dit precies is wat Billy ook zei. Zij was een soort coach van je en nu maak jij zo’n ontwikkeling door en heb je haar minder nodig en dat steekt denk ik vervolgt Mehmet. Romy denkt dat dit wel kan kloppen. Vroeger durfde ik niets te zeggen maar nu kom ik voor mezelf op en zeg ik waar het op staat sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *