José heeft moeite met de afstand tussen haar en René

José heeft moeite met de afstand tussen haar en René

De relatie tussen José en René is een ingewikkelde. De twee konden het op het begin erg goed vinden samen waarna ze een lange tijd ruzie hebben gehad. Deze is vergeten en alles leek goed te gaan tussen de twee, met als hoogtepunt de zoen. Na deze eerste zoen is er een hoop veranderd. De twee doen afstandelijk tegen elkaar en José heeft het gevoel dat René haar niet leuk vindt. Daarom heeft ze enkele dagen geleden besloten om René te vertellen dat ze wil stoppen met wat er tussen hen speelt. René stemde hier zonder moeite mee in. José lijkt het hier moeilijker mee te hebben. Aan Madilia vertelt José dat ze het jammer vindt dat door dit hele gedoe haar vriendschap met René ook voorbij is. Ik wil geen relatie, hier niet en thuis niet legt José uit. Maar er wordt hier zo’n ding van gemaakt en nu is de vriendschap ook voorbij gaat ze verder. Madilia begrijpt dit en merkt op dat dit José erg dwars zit. Ook over de grap van Chipp en Mehmet, met de fles drank in haar caravan, raakt ze niet uitgepraat. Ik sta gewoon voor joker gaat ze kwaad verder. Als Madilia vervolgens vertelt dat ze hierover ook met René heeft gepraat en René vertelde dat hij het geen leuke grap vond, wordt José kwaad. Waar is hij roept ze terwijl ze kwaad weg loopt. Madilia rent achter haar aan. Wat ga je doen? Hij heeft toch niks ergs gezegd roept ze maar José ziet dit anders. Hij doet alsof ik achter hem aanloop en dat hij genoeg van mij heeft. Nou ik heb genoeg van hem roept José terwijl ze haar weg naar René vervolgt. Madilia probeert José met man en macht tegen te houden, maar zonder succes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *