René wil helemaal niets meer met José te maken hebben

René wil helemaal niets meer met José te maken hebben

Na haar gesprek met Madilia over haar relatie met René, loopt José boos de loods in. René schreeuwt ze. René kijkt geschrokken op maar gaat verder met waar hij mee bezig was. Kan je even meekomen gaat José verder. Rustig aan reageert René waarna José nogmaals benadrukt dat ze met hem wil praten. Ik ben even bezig, ik kom zo vervolgd René kalm. Eikel snauwt José en boos loopt ze weer weg. Na een tijdje gaat René met frisse tegenzin naar buiten. José loopt meteen schreeuwend op hem af. René is er op dat moment helemaal klaar mee en schreeuwt terug. Niet zo praten tegen mij. Je bent niks van me roept hij. Nog voor José wat terug kan zeggen gaat René verder met zijn tirade. Get a life roept hij terwijl hij zich omdraait en wegloopt. Als José hem vervolgens een zielig figuur noemt komt hij kwaad terug. De twee staan schreeuwend tegenover elkaar als Madilia en Ivan erbij komen staan om de boel te sussen. Ik wil niks meer met je te maken hebben roept René als laatste toe. Uiteindelijk gaan ze boos uit elkaar waarna bij José de tranen over haar wangen rollen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hans at 14:39

    Ik snap Rene helemaal dat hij er niets meer mee te maken wil hebben En helaas is deze situatie door andere gecreëerd die nu doen alsof hun neus bloed Deze vrouw raakt at en toe de werkelijkheid kwijt, laat haar met rust met die domme grappen van die kleuters daar Heb respect dat ze hard werkt en moe is daar kan deze onzin echt niet bij van de kleuterschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *