De wc’s in Utopia zijn erg smerig en dat maakt Romy erg kwaad

De wc’s in Utopia zijn erg smerig en dat maakt Romy erg kwaad

Romy is verantwoordelijk voor het schoonmaken voor de wc’s en deze taak neemt ze zeer serieus. Gisteren heeft ze de handen uit de mouwen gestoken maar vandaag komt ze erachter dat de wc’s alweer smerig zijn. Ik heb gisteren de wc’s gedaan maar dit is niet normaal roept ze verontwaardigd naar Rienk en Bas. Er zit pis aan de bril en die andere wc zit vol kak gaat ze kwaad verder. En vervolgt boos dat ze op deze manier geen zin meer heeft om de wc’s schoon te maken. Ik vind het gewoon echt niet leuk zo legt ze verder uit. Bas oppert dat ze misschien één van de wc’s op slot moet doen, zodat deze schoon blijft. Rienk is daar echter tegen. Dan worden die andere twee juist nóg smeriger voorspelt hij. Voor Romy maakt het allemaal weinig uit. Het is echt niet leuk dat je het schoonmaakt en dat het er een dag later zo bijligt zegt ze boos. Rienk geeft haar de tip om meer geld te vragen voor het schoonmaken voor de wc’s. Want wat je nu krijgt is minder dan het minimumloon legt hij verder uit. Dat vind Romy wel een goed idee. Mooi punt, dat ga ik onthouden besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *