Cemal is na een avontuurlijke dag bij de mariniers weer terug in Utopia

Cemal is na een avontuurlijke dag bij de mariniers weer terug in Utopia

Cemal is gisteren door een aantal mariniers uit zijn bed gelicht en mee genomen voor een bijzondere dag. Afgelopen avond kwam hij weer terug in Utopia nadat hij een avontuurlijke dag gehad heeft bij de marine. In de avond loopt Cemal het Utopia terrein op met twee mariniers bij zijn zijde. Romy ziet hem al aankomen en rent naar buiten. Blij rent ze in Cemal zijn armen. Als Cemal met de twee mariniers de loods binnenloopt, komen ook de andere bewoners ook naar hem toe. Ze besluiten op de banken te gaan zitten met z’n allen, waar Cemal enthousiast begint te vertellen over zijn avontuurlijke dag. Aandachtig luisteren de bewoners naar wat Cemal te vertellen heeft. Zo heeft hij in een speedboot gevaren en is hij met een parachute uit een vliegtuig gesprongen. Kortom Cemal heeft genoten van deze speciale dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. chagija at 01:54

    Wat een leuke uitzending met Cemal en vond trouwens dat Romy zich goed hield en niet in paniek raakte toen ze de caravan binnen kwamen. Het is niet dagelijks dat je zo uit je bed word gelicht best wel schrikken lijkt me Hoop dat Cemal ervan heeft genoten, op de filmpje te zien van wel, Top gedaan Cemal , hele leuke shots van je dag te zien op tv , weer een ervaring rijker 🙂

  2. Hans at 14:04

    Heel leuk voor Cemal dit avontuur Is er toch nog hoop dat hij goed terecht gaat komen ondanks da Romy het niet leuk vind, dikke vette pech voor romy’tje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *