Wat hield de bewoners bezig op de avond van 27 februari?

Wat hield de bewoners bezig op de avond van 27 februari?

Na de terugkeer van Cemal wordt er lang nagepraat over wat hij allemaal heeft meegemaakt vandaag. Enthousiast vertelt hij over zijn dag bij de marine. Romy laat duidelijk merken dat ze onwijs trots is op hem. Als Cemal zijn verhaal heeft gedaan kruipt hij vroeg zijn bed in. Rienk en Bas zitten in de avond samen over de bank. En bespreken de eerste week van Rienk. Ik vind het heftig, en ik ben er nog maar een week merkt Rienk op. Ook bespreken ze de ideale samenleving, liefde en het geloof.

Beau en Baldr zonderen zich af in het huisje van Beau. De twee bespreken het naderende huwelijk van Baldr. Ze nemen door wat er nog gedaan moet worden en hoe de voorbereidingen tot nu toe gaan. Ook bespreken de twee de onderlinge relaties in de groep. Zo vertelt Baldr dat hij zich stoort aan het gedrag van Ivan. Iedereen zegt ja en amen tegen hem legt hij uit. Madilia en Romy besluiten om samen op de vide te kletsen. En bespreken echte vrouwen dingen en fantaseren over het leven buiten Utopia. Billy is ondertussen al in haar bed gaan liggen en niet veel later kruipt Romy bij Cemal in bed. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *