Beau, Demi en Fay bespreken de eliminatie, ze snappen er niks van

Beau, Demi en Fay bespreken de eliminatie, ze snappen er niks van

Ik dacht dat Baldr je vriend was fluistert Demi in René zijn oor terwijl ze hem een knuffel geeft. Al snel zonderen Fay en Demi zich af om te bespreken wat er gebeurd is. Ik dacht dat hij vrienden was met René zegt Demi tegen Fay, doelend op Baldr die op Linda heeft gestemd. De twee verplaatsen zich naar de bistro en praten verder. Weet je wat ik erg vind? begint Fay. Iedereen die René weg wil hebben, gaat hem als eerste knuffelen voegt ze er boos aan toe. Beau sluit zich al snel bij de tweeling aan. Beau, Baldr laat nu iemand hier die hem vorige week naar huis wilde hebben zegt Fay pissig. Beau antwoordt nuchter en zegt dat het Baldr zijn eigen keuze is. Maar ik begrijp hem niet antwoordt Fay. Het drietal loopt hierna richting René zijn huisje om hem te helpen met inpakken, maar het laatste woord lijkt hier nog niet over gezegd.

Nog iets later zoeken Demi en Fay een rustig plekje op waar ze kunnen bespreken wat er zojuist is gebeurd. Die man doet geen vlieg kwaad en nu wordt hij weggestuurd door zijn vriend zegt Demi boos. En als zij nu tactisch op ons willen stemmen moeten ze dat lekker doen voegt ze er verder aan toe. Volgens Fay is vandaag gebleken dat er al lang tactisch gestemd wordt door de bewoners. Tijdens het stemmen heeft Ivan gezegd dat mensen op moeten gaan passen met tactisch stemmen. Als ik hem moet geloven moet ik op gaan letten vervolgd Fay gefrustreerd. Ik ga ervan uit dat een van ons op de bank komtgaat ze verder. De twee bespreken wat er volgende week allemaal gaat gebeuren en ze zijn razend benieuwd naar hoe de volgende nominatieronde zal uitpakken. Ik vertrouw niemand meer benadrukt Fay stellig aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *