René heeft Utopia definitief verlaten

René heeft Utopia definitief verlaten

René heeft vandaag de minste positieve stemmen ontvangen en dat betekent dat hij Utopia direct moet verlaten. De hele groep begeleidt hem dan ook naar de poort, waar uitgebreid afscheid van hem wordt genomen. Er wordt geknuffeld en de bewoners hebben lieve woorden voor René. René heeft zelf ook nog een mededeling. Mijn huisje heb ik aan Demi gegeven dus als jullie moeilijk gaan doen dan zijn jullie pannenkoeken zegt hij lachend. Als hij iedereen gedag heeft gezegd is het tijd om te vertrekken. Ik hou van jullie allemaal en ik ga jullie missen zegt hij liefdevol tegen de groep. Later roept hij vervolgens waarna hij de poort uitloopt. Het Utopia avontuur van René zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *