Demi barst in tranen uit zodra René uit Utopia vertrokken is

Demi barst in tranen uit zodra René uit Utopia vertrokken is

Als René Utopia heeft verlaten lopen Demi, Fay en Beau terug naar de loods. Onderweg begint Demi te huilen en de drie stoppen bij vogel village. Ik vind het gewoon niet leuk snikt Demi. Hiermee doelt ze op het spel wat er gespeeld wordt. De drieling wordt met de nek aangekeken en dit valt Demi zwaar. Het is ook zo spannend allemaal gaat ze verder. Beau en Fay proberen Demi zo goed mogelijk te troosten. Ik heb het gewoon zwaar reageert Demi met een snikt. Het spel is begonnen reageert Beau. Demi heeft op haar beurt het gevoel dat zij, Fay en Chipp als de slechteriken worden gezien omdat zij het startsein hebben gegeven voor het tactisch stemmen. Maar iedereen doet het voegt ze eraan toe. De groepjes die hierdoor ontstaan ervaart ze als vervelend. De drie praten nog lang door en Demi lijkt wat te kalmeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *