Ivan is het niet mee eens dat de oude slaapplek van Demi wordt en neemt deze in

Ivan is het niet mee eens dat de oude slaapplek van Demi wordt en neemt deze in

René heeft Utopia net verlaten en daarmee komt zijn slaapplek vrij. Bij zijn afscheid heeft hij tegen de groep gezegd dat Demi het huisje mag hebben maar daar is niet iedereen het mee eens. Als Ivan, Baldr en Cemal teruglopen richting de loods, bespreken ze het huisje. Weet je wat je moet doen? Je moet gewoon je spullen pakken en daar gaan liggen zegt Cemal tegen Ivan. Baldr is het met hem eens. Als je het wilt hebben moet je nu erin gaan. Je gaat het gewoon claimen. Bam, gewoon je spullen neerleggen. Wie haalt je eruit dan? voegt hij eraan toe. De drie lopen richting de loods en het lijkt erop dat Ivan het advies van Baldr en Cemal ter harte neemt. Wat later verzamelt hij zijn matras en beddengoed en legt hij dit neer in het huisje van René. Hoe zal Demi reageren? Wordt vast vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *