Demi en Fay vragen duidelijkheid aan Baldr na de eliminatieronde

Demi en Fay vragen duidelijkheid aan Baldr na de eliminatieronde

Demi en Fay hebben tijdens de nominaties op Linda gestemd. Ook Chipp heeft tijdens de nominaties gestemd op Linda. Dit omdat hij haar als een concurrent ziet. Tijdens de eliminatie die vandaag was heeft Baldr de beslissende stem gegeven. Hierbij koos hij ervoor René naar huis te sturen maar de tweeling is hier niet blij mee en komt verhaal halen. Jij was de beslissende factor begint Fay het gesprek met Baldr. Je houdt nu iemand hier die jou vorige week heeft weggestemd voegt ze eraan toe. Baldr snapt dat Fay zo kijkt naar de situatie maar staat achter zijn beslissing. Ik bedoel het niet lullig probeert Fay zich te verdedigen. Ik respecteer je keuze benadrukt ze. Baldr geeft aan dat het gesprek tussen hem en René de doorslag heeft gegeven. Fay geeft aan dat ze niet had verwacht dat Baldr op René zou stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. M. at 00:40

    Baldr is een volwassen man die zijn eigen keuze heeft gemaakt. Hij MOEST dus niks… En uiteraard is de 3ling bang want zij hebben nu 1 iemand minder die hun straatje schoon veegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *