Chipp is helemaal klaar met de vieze spelletjes die in Utopia gespeeld worden

Chipp is helemaal klaar met de vieze spelletjes die in Utopia gespeeld worden

Het valt Chipp op dat bewoners na de eliminatieronde gelijk veranderen met wie zij omgaan. Chipp bespreekt dit met Beau, die het volkomen met hem eens is. Billy is ineens weer beste vriendinnen met Linda begint Chipp geïrriteerd tegen Beau. Ik hou niet van dat soort shit. Er zijn in twee dagen zoveel dingen gebeurd voegt hij er zuchtend aan toe. En kan maar niet begrijpen dat mensen zo van gedrag kunnen veranderen sinds de stemmingen. Hij laat dan ook weten klaar te zijn met Romy, omdat zij steeds switch van gedachte. Ik ga van haar beste vriend naar een vijand gaat hij verder. Beau is het hier helemaal mee eens. Ik kan daar echt niet tegen vervolgd Chipp geïrriteerd. Het is zo tactisch, ik kon wel kotsen, vieze mensen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. saskia at 13:28

  Chagija, jij moet je jaloezie leren bedwingen.
  24 uur zit je op deze site, je zal je wel vervelen met je leven en bijstandtje

 2. Jojo at 12:30

  Die chipp speelt zelf het spelletje vies. Hij lijkt verdorie wel een loverboy door die twins alles te laten doen wat hij wil. Ik hoop dat hij zelf moet boeten voor zijn vieze spelletjes en er volgende week uitgekickt word.

 3. josknapen at 10:01

  chip spoort ook niet goed, hij was met de tweeling bezig op zich zo sterk mogelijk op te stellen, hij was toch de persoon die dit voor stelde, kijk de aflevering maar eens terug, of heeft hij geheugenverlies,

  • chagija at 15:52

   Ja Elisabeth Helemaal mee eens, ik zit met afschuw te kijken wat ze elkaar allemaal aandoen en voor uit maken De één is nog erger als de ander, je ziet hun ware aard nu pas echt goed ook van die zogenaamde domme meisjes huilebalken die zijn nog het ergste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *