Madilia vraagt Bas om uitleg, waarom gaf hij haar stemmen?

Madilia vraagt Bas om uitleg, waarom gaf hij haar stemmen?

Tijdens de nominaties heeft Bas op Madilia gestemd met drie stemmen. Madilia had de stemmen van Bas niet zien aankomen en wil daarom verhaal halen bij hem. Ze roept hem mee naar de vide en vraagt hem afgelopen avond om uitleg. Mijn vraag is waarom begint Madilia tegen Bas. Bas lijkt hier een duidelijk antwoord op te hebben en zegt dat hij niet van geroddel houdt. Als ik de keuken in kom lopen en jij en Linda staan daar valt het stil, en daar hou ik niet van voegt hij eraan toe. Madilia geeft aan dat zij niet ontkent dat ze veel met Linda praat. Ik kan het goed vinden met Linda en daar bespreek ik dingen mee. En geeft aan dat Bas best hoog bij haar zit en altijd om hem kan lachen en het daarom jammer vindt dat hij op haar heeft gestemd. ik had het van jou niet verwacht benadrukt ze. De twee praten nog rustig met elkaar verder en lijken elkaar beter te begrijpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *