Beau barst in huilen uit door een gesprek met Romy

Beau barst in huilen uit door een gesprek met Romy

Beau heeft al een tijdje onenigheid met Linda en Madilia. Daarom heeft zij tijdens de afgelopen nominaties gestemd op Linda en Madilia. Vandaag waren de eliminaties waarbij het hing tussen René en Linda. Beau heeft ervoor gekozen om René in Utopia te houden maar Romy lijkt Beau hierin niet te snappen. Beau merkt dit op en wil met haar praten. Ik ben een beetje geschrokken begint Romy cynisch. Ik had je stem niet verwacht, ik snap hem niet zo goed voegt ze eraan toe. Beau probeert daarna uit te leggen dat Linda roddelt achter haar rug om en daarom Linda eruit heeft gestemd. Romy snapt dit niet omdat zij vindt dat Linda al genoeg is gestraft door genomineerd te worden. En vindt dat Linda dubbel gestraft wordt, omdat Beau Linda ook nog elimineert. Beau wordt daarna emotioneel wanneer Romy dit zegt en huilend vertelt zij aan Romy dat ze zich enorm gekwetst voelt door Linda en Madilia en daarom op hen heeft gestemd. Romy snapt het niet. Wat is er dan gezegd waardoor je zo gekwetst bent vraagt ze. Beau legt het uit aan Romy, die het langzaam begrijpt. Ze snapt Beau maar toch geeft ze aan het niet leuk te vinden dat Beau op Linda heeft gestemd. Uiteindelijk lijken de twee elkaar te begrijpen en praten zij het uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 00:57

    Wat maakt die romy zich wijs, als Beau het maar snapt, dat is het belangrijkste in dit geval en beau zit niet te wachten om een dom raadselachtig antwoord van haar, ze snapt het toch niets alleen als het in romy d’r eigen straatje past snapt ze het pas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *