De tweeling confronteert Romy, waarom negeert ze de twee?

De tweeling confronteert Romy, waarom negeert ze de twee?

Romy, Demi en Fay komen elkaar afgelopen avond tegen in de opslag. Daar spreken Demi en Fay Romy aan op haar gedrag. Ik heb het gevoel dat je een beetje afstand van ons neemt begint Fay tegen Romy. Romy lijkt zich hier van geen kwaad bewust. Ik doe gewoon mijn ding voegt ze eraan toe. Fay probeert daarna een aantal voorbeelden te noemen maar Romy ontkent dat zij de tweeling ontloopt. En geeft aan dat de stemmingen elke week erger worden. Maar dat betekent niet dat je niet meer met ons kan omgaan reageert Fay hierop. De tweeling probeert uit te leggen dat zij op andere bewoners stemmen dan Romy maar dat dit geen reden hoeft te zijn om geen contact meer te hebben. Maar ik negeer jullie niet bewust probeert Romy weer op haar beurt uit te leggen, Zo voelt het wel antwoordt Fay geïrriteerd. Romy lijkt de tweeling te snappen en geeft uiteindelijk toe. De keuzes die jullie maken, daar sta ik niet altijd achter zegt Romy tegen de twee en legt hierbij uit dat dit de reden is waarom zij niet met hen praat. Uiteindelijk komt de echte reden naar boven waarom Romy niet met de tweeling wil praten over haar stemmen. Ze staat niet achter hun manier van stemmen. En vindt het vervelend dat de drieling met elkaar stemt en hierdoor een pact vormt. Demi en Fay zijn bang dat Romy hen niet in Utopia wil houden en Demi begint bij dit idee te huilen. Ik wil wel dat jullie weten hoe ik erin sta zegt Romy, terwijl zij aangeeft dat het ook mogelijk is dat zij op de tweeling gaat stemmen. Volgens Romy zal zij er alles aan doen haarzelf en Cemal erin te houden en is het ook mogelijk dat hierbij de tweeling eruit wordt gestemd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *