De tweeling ontdekt dat Ivan het oude huisje van René geclaimd heeft

De tweeling ontdekt dat Ivan het oude huisje van René geclaimd heeft

Gisteren heeft René Utopia moeten verlaten dit omdat hij eruit is gestemd door de groep. Tijdens zijn vertrek heeft hij zijn slaapplek vergeven aan Demi. Ivan was het hier niet mee eens en vindt dat René geen zeggenschap heeft over het huisje. Nadat René het terrein heeft verlaten, heeft Ivan dan ook gelijk zijn spullen gepakt en heeft deze in het huisje van René gelegd. Om het huisje te claimen. Demi en Fay lopen afgelopen avond naar het huisje toe en ziet de kist van Ivan staan. Demi geeft gelijk aan al een prima slaapplek te hebben, maar het jammer vindt dat Ivan zonder overleg zijn spullen verplaatst. Het hoeft toch niet op deze manier te gaan? zegt Fay tegen Demi. Demi wil het huisje aan Ivan geven maar wil hem nog wel even duidelijk maken dat hij het ook anders had kunnen oplossen. Wordt wellicht nog vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. saskia at 13:25

  En ze hebben de boot en ze hebben het kasteel en dan nog dit…
  Wat een zieke gedrag van ze.

  Heidi, als iemand een echte utopian is en iedereen help met alles is hij dat wel.
  Dus hou op met je jaloezie en kijk met de juiste ogen.

 2. Heidy at 15:16

  Nog erger dan een klein kind is die Ivan, bang dat hij het huisje niet zal krijgen. Zal men het omdraaien, Ivan krijgt het huisje van René en er gaat snel iemand anders in, dan is de loods echt te klein. Verschrikkelijk figuur die Ivan. Die man hoort daar niet en dan ook nog zeggen over René dat die niets heeft gemaakt in Utopia. René heeft wel het huisje gemaakt waar hij nu in gaat slapen. Sukkel die Ivan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *