Cemal weet al wie er volgende week kans maakt genomineerd te worden

Cemal weet al wie er volgende week kans maakt genomineerd te worden

Gisteren was het een spannende dag voor de bewoners. Er moest door de groep besloten worden of René of Linda Utopia zou verlaten. Na lang twijfelen van aan aantal bewoners is besloten dat Linda mocht blijven met zeven stemmen en dat René moest vertrekken met vijf stemmen. Op deze nieuw dag worden er nog maar dertien bewoners in de mini samenleving wakker. Rienk is er ook nog steeds maar hij blijft een gast. De ochtend begint rustig. Ik ben kapot van gisteren, ik vond het zo heftig zegt Madilia tegen Romy. Ook Baldr en Cemal bespreken wat er allemaal is gebeurd. Zo hebben de twee het over de groepjes die er ontstaan en zijn ze benieuwd wie er genomineerd zal worden volgende week. Een iemand weet ik nu al zegt Baldr. Ja zij gedragen zich er ook naar antwoordt Cemal, doelend op Demi, Fay en Chipp. Het is alsof hun meesterplan in elkaar stort sluit Cemal het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. chagija at 12:43

    Er is bijna niks meer eerlijk, waar zijn de Utopianen gebleven ik zie er maar een paar voor de rest is het allemaal liegen en bedriegen en ze denken ook nog dat ze allemaal eerlijk spelen vooral die romy miss nep

  2. Heidy at 15:20

    Iedereen speelt een spelletje daar, het is toch logisch dat je gaat stemmen op iemand waar je het minste mee hebt, zo hebben de drieling gestemd. Tactisch stemmen doen ze allemaal, iedereen wilt blijven in Utopia dus iedereen gaat voor zichzelf en als je dan sterker staat waarom niet? Linda, Madilia, Ivan, Mehmet stemmen zelf ook allemaal op dezelfde is toch ook een soort van vierling?

  3. hennie at 14:19

    ja zag dit niet aankomen en twins speelde spelletje kee mooi naar huis chipp of fay dan gaat chipp niet ceel meer met demi om let op want die kiest dan voor de andere groep en demi staat er alleen voor domme keiden doen wat chip zegt en ja boontje kom op loontje he net goed voor hun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *