De bewoners zitten in de stress, de kaartverkoop van Live in de loods loopt niet goed

De bewoners zitten in de stress, de kaartverkoop van Live in de loods loopt niet goed

Aanstaande vrijdag is er wederom een evenement in Utopia namelijk Live in de Loods. Echter is de planning voor deze avond nog niet helemaal rond en de kaartverkoop gaat niet zoals gewenst. Terwijl de bewoners druk bezig zijn met het afbreken van de grote feesttent, bespreken Mehmet en Beau wat ze kunnen doen.  Misschien moeten wij ook optreden denkt Beau hardop na. Wie kan ons helpen? Red Live in de Loods gaat ze verder. Mehmet is niet meteen enthousiast. Het gaat erom wie er zin heeft in een feestje antwoordt hij. Beau en Mehmet denken dan ook dat ze andere maatregelen moeten nemen om de kaartverkoop beter te laten gaan. Wij hoeven geen kunstjes op te voeren, daar ligt het niet aan benadrukt Mehmet. De twee besluiten daarom samen even te brainstormen over goede ideeën.

Ook de rest van de bewoners is ermee bezig. Zo wil Ivan een creatief idee bedenken om de kaartverkoop aan te jagen. Baldr stelt voor om de prijzen te verlagen maar hier is Ivan her niet mee eens. Linda die het vaak wel met Ivan eens is, staat deze keer aan de kant van Baldr. Ik denk dat, dat het verschil gaat maken benadrukt ze. Beau heeft zich inmiddels ook aangesloten bij het groepje en oppert om een podiumpje te bouwen. Ik wil wel wat zingen reageert Baldr. Beau stelt vervolgens voor om karaoke te gaan doen. Zal dit genoeg zijn om Live in de Loods te redden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. kaatje at 15:52

    Het is wel goed dat dit evenement niet goed loopt. Worden de mensen nou eindelijk eens verstandig om niet naar dat stelletje domme wezens te gaan??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *