Billy en Mehmet kunnen wel lachen om de mogelijke vriendschapsbreuk tussen Romy en de tweeling

Billy en Mehmet kunnen wel lachen om de mogelijke vriendschapsbreuk tussen Romy en de tweeling

Mehmet en Billy lopen samen een rondje buiten wanneer Romy, Demi en Fay ter sprake komen. Romy en de tweeling hebben dit weekend een aanvaring gehad over het stemmen en hebben sindsdien weinig meer met elkaar gesproken. Het valt me op dat Romy echt helemaal klaar is met die twee begint Billy tegen Mehmet. En laat weten dat ze verbaasd is over hoe afstandelijk Romy doet tegen Demi en Fay en zegt dat ze dit niet van haar had verwacht. Mehmet moet erom lachen. Ze hebben het zo vern**kt benadrukt hij. Billy lijkt niet heel erg kapot te zijn van de breuk tussen Romy en de tweeling. Dit valt niet meer recht te breien, ze hebben zo keihard gelogen lacht ze. Zal de vriendschap tussen Demi, Fay en Romy echt ten einde zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. hennie at 15:16

    eigen schuld chipp snugger ben je niet nu rienk nodig bah maandag jii opbank met twins die willen alles voor zichzelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *