Een aantal vrouwen duikt het bad in om te relaxen na alle hectiek van de afgelopen dagen

Een aantal vrouwen duikt het bad in om te relaxen na alle hectiek van de afgelopen dagen

De afgelopen twee dagen zijn hectisch geweest voor de bewoners. Maandag werd er genomineerd en gisteren is door middel van positieve stemmen besloten dat René Utopia moest verlaten. Vandaag zijn de bewoners druk bezig geweest met de afbouw van de grote tent die nog op het terrein stond. Ook denken ze gezamenlijk na over het verbeteren van de kaartverkoop voor Live in de Loods van aanstaande vrijdag. Deze verloopt namelijk nogal slecht en daar moet echt iets aan gebeuren. Na deze inspanningen besluiten Romy, Billy, Madilia en Linda te ontspannen in bad. De dames zitten met z’n vieren in het warme water en kletsen over van alles en nog wat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *