Linda en Madilia bespreken de drieling die zich steeds meer in het nauw gedreven voelt

Linda en Madilia bespreken de drieling die zich steeds meer in het nauw gedreven voelt

Gisteren en eergisteren is er weer genomineerd en geëlimineerd en dit heeft gezorgd voor behoorlijk wat spanningen in Utopia. Linda en Madilia bespreken de situatie samen. Madilia hoopt dat ze de komende tijd nog in Utopia mag blijven, omdat ze dit heel erg leuk zou vinden. Linda vermoedt op haar beurt dat dit wel gaat gebeuren. We zitten in een goede positie legt ze haar verder uit. Dat is Madilia wel met haar eens. Zeker na gisteren voegt ze eraan toe. Linda denkt dat de drieling zich heeft vergist in het aantal stemmen. Een rekenfoutje kan je duur komen te staan benadrukt ze. Madilia geeft aan dat ze aan alles merkt dat de drieling zich in het nauw gedreven voelt. Je merkt het aan hun doen en laten voegt ze eraan toe. Er is niemand meer die met hen omgaat besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. chagija at 22:30

    smerig en vies zijn ze die twee en andere uitschelden ze zijn zelf 10 x erger met hun haat dragende karakters en Bas heeft gelijk over dat onderbuik gevoel over dat vies serpent

  2. Bep at 16:35

    Ja en dat zijn ze toch ,was toch de bedoeling van jullie.
    Jullie zijn echt smerig hopend dat jullie straks je eigenbeelden terug zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *