De bewoners starten met het te koop aanbieden van spullen uit Utopia

De bewoners starten met het te koop aanbieden van spullen uit Utopia

Na het vertrek van de eerste bewoners, is het de huidige groep duidelijk geworden dat het einde van Utopia nu snel nadert. Ook in de buitenwereld lijkt het einde van Utopia echt te leven aangezien de bewoners al een aantal aanvragen hebben gekregen van kijkers die graag spullen uit Utopia willen kopen. Dit is reden genoeg voor de bewoners om een grote opruiming te gaan starten waarbij zij spullen uit Utopia te koop aanbieden op de webshop. Cemal, Ivan, Beau, Demi en Fay gaan dan ook direct aan de slag. Terwijl Ivan en Cemal samen foto’s maken van de spullen waarvan zij denken dat ze goed zullen verkopen, lopen Beau en de tweeling een rondje over het terrein. De dames behandelen de aanvragen die ze tot nu toe binnen hebben gekregen. Zal het uiteindelijk nog wat opleveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *