Billy hoopt dat ze snel uit Utopia wordt weggestuurd

Billy hoopt dat ze snel uit Utopia wordt weggestuurd

Na een goed gesprek met zichzelf gaat Billy het gesprek met Mehmet aan. Ze vertelt hem dat ze het moeilijk vindt om te zien hoe iedereen met het spel bezig is. Ik heb de titel in mijn hart maar ik wil er geen vals spel voor spelen legt ze hem uit. Op dat moment begint haar stem te trillen. Dit is niet wie ik ben en wat ik wil gaat ze verder. Ook doet het haar pijn om te zien dat haar mede bewoners het spel zonder moeite spelen. Ik ga dat niet doen, ik ga geen bondjes sluiten en ik ga niet meer meedoen benadrukt ze. Terwijl ze emotioneel wordt vertelt ze aan Mehmet dat alles in haar lichaam aangeeft dat dit niet goed voelt. Ik hoop dat ik snel naar huis ga biecht ze daarna eerlijk op. Mehmet begrijpt haar volledig en luistert naar wat ze nog meer te zeggen heeft. Billy is er inmiddels over uit. Baldr kan een stem van haar verwachten want ze doet niet langer mee aan complotten. Hoe lang houdt Billy het nog vol in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *