Rienk denkt dat Romy en Cemal ver kunnen komen in de finale van Utopia

Rienk denkt dat Romy en Cemal ver kunnen komen in de finale van Utopia

Sinds het bekend is dat er elke week genomineerd en geëlimineerd gaat worden in Utopia, houdt dit de bewoners in zijn greep. Rienk en Romy zitten vandaag buiten op een muurtje en bespreken de finale. Romy vertelt dat ze heel graag wil winnen en zich daar volledig op wil focussen. Rienk begrijpt dat maar zegt dat dit volgens hem niet de manier is waarop ze zou kunnen winnen.Volgens hem zullen er de komende tijd doelwitten komen. Daarmee doelt hij op de grote namen uit Utopia, die hard roepen dat ze voor de titel gaan. Zoals bijvoorbeeld Bas, Ivan, Beau of Billy legt hij verder uit. Dat worden uiteindelijk doelwitten voor stemmen voegt hij eraan toe.En vermoedt dat Cemal en Romy in een gunstigere positie zitten dit omdat zij wat minder op de voorgrond treden. Romy denkt op haar beurt dat het best zou kunnen dat Rienk gelijk heeft, maar zegt hem ook dat ze bang is dat mensen juist op haar of Cemal zullen stemmen omdat ze al lang in Utopia wonen en daarnaast ook nog eens samen zijn. Rienk adviseert Romy om vooral dicht bij zichzelf te blijven. Daarmee zal zij uiteindelijk het verst komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Leny at 18:37

    Romy mag van mij ook winnen. Ze is een (soms té) goede, lieve meid.
    Ze verzorgt elke dag de dieren, geeft veel weg (een warme jas aan Rienk, botox aan Billy etc.).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *