Romy mist gezelligheid sinds de grote finale van Utopia is begonnen

Romy mist gezelligheid sinds de grote finale van Utopia is begonnen

De eerste eliminatie is een feit en sindsdien zijn alle bewoners helemaal in de ban van de volgende nominatieronde. Er hangt een onrustig sfeertje in de mini samenleving. Dit merkt ook Romy op. Iedereen kijkt elkaar aan en durft geen boe of bah meer te zeggen. Dat is gewoon zo vertelt ze. Daarom wil ze vanavond graag wat gezelligs doen met de groep. Over vier dagen is de volgende stemronde. Romy vindt de sfeer niet fijn in de loods, ze mist wat gezelligheid. Demi vindt echter dat dit wel meevalt. Ik zie het niet zo hoor benadrukt ze. Romy oppert nogmaals om wat leuks te doen, om even de nominaties te vergeten. Laten we ook nog even genieten dat we hier zijn, hoe moeilijk dat ook is eindigt ze. Beloofd het een gezellige avond te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *