Madilia is helemaal klaar met het bemoeizuchtige gedrag van Mehmet

Madilia is helemaal klaar met het bemoeizuchtige gedrag van Mehmet

Linda en Madilia zijn sinds de stemmingen druk aan het speculeren en observeren. Hierbij komt Madilia erachter dat zij zich enorm ergert aan het gedrag van Mehmet en bespreekt dit met haar mede bewoner Linda. Die gast is echt irritant, hij denkt echt dat hij heel veel is begint Madilia het gesprek met Linda. Ze is klaar met Mehmet, omdat hij een opmerking heeft gemaakt over de camera die Madilia van 600 euro van haar zakgeld heeft gekocht, kneusje. Madilia is van mening dat zij zelf bepaald wat zij met haar zakgeld doet en dat Mehmet zich hier niet mee moet bemoeien. Linda is het met haar eens en vindt het raar dat Mehmet zich hiermee bemoeit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:46

    En Madilia is niet materialistisch??? Ze is er een van de ergste soort, ze koopt alleen maar dure kleding,schoenen, tassen en nu weer een camera. Waarmee verdient zij zoveel geld? Ik zie haar nooit iets doen behalve roddelen, op bed liggen en eten en anderen belachelijk maken. Wat een verschrikkelijk type is dit, ik hoop dat ze er snel zal worden uitgestemd, evenals Billy en Linda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *