Cemal adviseert een aantal vrouwen hun stemmen niet te verdelen

Cemal adviseert een aantal vrouwen hun stemmen niet te verdelen

Cemal zit samen met Linda, Madilia en Romy. En begint over de volgende stemronde. Hij adviseert de vrouwen om voortaan vol op iemand te stemmen, in plaats van je stemmen te spreiden op meerdere bewoners. Iemand nu nog een motivatiestem geven? Dat heeft geen nut meer. Je moet nu knallen benadrukt hij. En vindt verder dat mensen al gemotiveerd moeten zijn, zeker nu ze in de finale staan. Madilia is het hier niet mee eens. Zij vindt dat iemand alsnog zijn doelen kan behalen, het kan een zetje in de goede richting zijn. Cemal blijft bij zijn standpunt en vindt dat de dames vol moeten stemmen bij de volgende nominatieronde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *