Baldr en Cemal zijn ervan overtuigd dat er een strijd ontstaat tussen twee kampen

Baldr en Cemal zijn ervan overtuigd dat er een strijd ontstaat tussen twee kampen

Baldr besluit zijn vriend Cemal buiten op te zoeken. Ook de twee bespreken de grote finale en de daarbij horende eliminaties. Volgens Baldr zijn er twee kampen ontstaan. Je hebt kamp vide en een kamp met de tweeling, Chipp en Bas voegt hij eraan toe. Renè zou zich willen aansluiten bij kamp Chipp reageert Cemal. Baldr spreekt vervolgens zijn bewondering uit voor Cemal. Hij vindt het knap dat Cemal zijn eigen plan trekt, ondanks dat er twee kampen ontstaan. Ik denk dat je een strijd krijgt tussen kampen gaat Cemal verder. Ook Baldr is het hiermee eens en bedankt hem voor zijn mooie woorden tijdens de eliminatieronde. Ik vond het wel erg veel credits voor mij glimlacht hij. Cemal bedankt hem nogmaals voor zijn hulp wat betreft zijn wens om voor de Defensie te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *