Billy lucht haar hart omtrent de nominaties en de finale van Utopia

Billy lucht haar hart omtrent de nominaties en de finale van Utopia

De stemmingen zijn het onderwerp van het gesprek en ook Madilia en Linda bespreken dit met elkaar. Billy voegt zich bij het gesprek en wil laten weten hoe zij over de stemmingen denkt. Ik hou hier niet van begint Billy tegen de twee dames. En legt uit dat zij het spel niet wil spelen maar wel graag wil winnen. Madilia geeft op haar beurt ook aan geen spelletjes te willen spelen en niet tactisch stemt. Billy snapt dit en zit erover te twijfelen dit ook te doen. Straks heb ik de titel maar wel vijftien mensen die mij haten. Dit is het laatste wat ze wil en dat wil zij uitleggen aan haar mede bewoners. Het past niet, zo wil ik mijn Utopia tijd niet afsluiten. Ik hou te veel van mijzelf en Utopia om het zo lelijk achter te laten vervolgd ze terwijl Linda en Madilia aandachtig luisteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 11:37

    Weg met Billy, zij de titel??? Laat haar maar in sprookjes blijven geloven. En weg met Madilia en Linda, zo erg met die 2, altijd maar roddelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *