Ivan kijkt met de groep terug op een geslaagde persdag voor het boksgala

Ivan kijkt met de groep terug op een geslaagde persdag voor het boksgala

Ivan en Ruud hebben elkaar uitgedaagd om te boksen tegen elkaar. Aanstaande zaterdag is het dan zover en beiden zijn hier hard voor aan het trainen. Gisteren was Ruud aanwezig in Utopia om Ivan uit te dagen en een fitheid test te doen. Tijdens de komst van Ruud is er ook een video opgenomen die Ivan graag aan de groep wil laten zien. Afgelopen avond verzamelen de bewoners zich dan ook op de banken en doet Ivan zijn woordje. Ik hou van Ruud, we zijn vrienden maar we gaan vechten en ik ga winnen zegt hij. De competentie lijkt aan en dit wil Ivan laten zien in de video. De bewoners reageren enthousiast op de video en bekijken met open mond naar hoe Ruud en Ivan elkaar uitdagen. Maar wie zal de wedstrijd uiteindelijk winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *