Billy probeert met Ivan samen te spannen

Billy probeert met Ivan samen te spannen

Billy heeft besproken met Madilia en Linda dat zij geen spelletjes wil spelen bij de nominaties. Dit omdat zij hier niet van houdt. Toch voelt ze zich machteloos, omdat zij niet bij een groepje hoort. Billy wil overleggen met Ivan wat hij hiervan vindt. Ik moet echt op mijn woorden letten begint Billy. En legt uit dat er veel bondjes worden gevormd. Er is één iemand waarmee ik in de finale wil staan gaat ze verder met haar verhaal. En dat ben jij benadrukt ze. En laat weten dat ze eerlijk wil zijn tegen Ivan en open kaart met hem spelen in de hoop dat ze samen kunnen spannen. Ivan zucht en geeft aan dat hij niet bezig is met bondje en tactieken en het allemaal wel ziet. Ik heb met niemand een bondje benadrukt hij. Toch geeft Ivan toe dat hij Billy altijd zal beschermen als hij dit kan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 18:18

    Ik dacht toch echt dat ze liever a.s. maandag wordt weggestemd, heeft ze zelf gezegd. Ik hoop echt dat Linda of Madilia er uit zal vliegen volgende week, zou gaaf zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *