René wil Linda als eerste uit Utopia wegwerken, zij is prio 1

René wil Linda als eerste uit Utopia wegwerken, zij is prio 1

René ligt ziek op bed en heeft een gesprek met zichzelf. Hij geeft aan heel graag bij de laatste zes te willen eindigen, zodat hij mee kan helpen met het organiseren van het allerlaatste evenement. De rest kan me gestolen worden gaat hij verder. Als de sfeer naar de grote finale te beestachtig wordt, wil hij namelijk niet meer in Utopia zijn. Je moet elkaar tot aan het einde recht in de ogen kunnen blijven kijken vindt hij. Buiten even goede vrienden, het is een spel. En zegt verder dat hij zich geneigd voelt om zich bij het kamp van Chipp en Bas aan te sluiten. Toch vreest hij voor de gevolgen als hij dat doet. En denkt dat Chipp en Bas hem uiteindelijk toch zullen wegstemmen. Mocht het zover komen, wil hij een plan B hebben. Eerst maandag maar overleven vervolgd hij gespannen. Hij weet in ieder geval wie hem altijd zal steunen. Ik denk niet dat Billy me zal naaien. Dit is andersom ook het geval, hij wil Billy erin houden. René wil als eerste Linda eruit stemmen. Want zoals hij eindigt, zij is prio nummer 1.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 11:40

    Renee mag ook weg, maar inderdaad Linda eerst, ze is zo gemeen, altijd dat roddelen en die loerende blik naar iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *