Ivan en Rienk hebben een nachtelijke discussie over de finale van Utopia

Ivan en Rienk hebben een nachtelijke discussie over de finale van Utopia

Rienk heeft afgelopen maandag, nadat bekend werd dat de finale is begonnen aan de groep gevraagd of hij in Utopia mag blijven. Unaniem werd voor dit voorstel gestemd maar dat neemt niet weg dat sommige bewoners het niet altijd eens zijn met Rienk. Eerder sprak Madilia hem er al op aan dat hij zich niet heeft te bemoeien met de finale en afgelopen avond bespreekt ook Ivan de rol van Rienk met hem. Rienk geeft aan dat hij denkt dat zijn verantwoordelijkheid en de positieve kracht die hij heeft belangrijk zijn voor Utopia. Ivan is het hier echter niet helemaal mee eens omdat hij het idee heeft dat de dingen die Rienk zegt niet altijd kloppen. Je zegt dingen die onterecht zijn legt hij verder uit. Je hebt mij meerdere keren gekwetst en dat had niet niet achter je gezocht gaat hij verder. Ivan vindt ook dat Rienk zich niet moet bemoeien met het spelletje rondom de finale, wat hij nu naar zijn mening wel doet. Volgens Rienk is dit niet het geval. Hij vindt dat het soms in het belang van een relatie met mensen is om met ze te praten. Maar het interesseert me niet wie er wint dus daarom doe ik niet mee aan het spelletje gaat hij verder. Inmiddels heeft ook Madiilia zich aangesloten bij het gesprek en haar mening is wederom duidelijk. Jou interesseert het niet, ons wel zegt ze. Als je te gast bent moet je je niet bemoeien met bepaalde zaken besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *