Rienk gaat zich gewoon met de stemmingen bemoeien tot ergernis van Madilia

Rienk gaat zich gewoon met de stemmingen bemoeien tot ergernis van Madilia

Madilia en Rienk lopen samen een rondje over het Utopia terrein. Rienk had van tevoren voorspeld dat Baldr vandaag naar huis zou gaan. Maar ik had het mis legt hij aan haar uit. Madilia vertelt dat ze baalt dat hij het mis had. Want nu is er een vriendin van mij naar huis gaat ze verder. En laat weten dat ze er vrij zeker van is dat er tactisch is gestemd is. Rienk kan zich hier moeilijk in vinden. Waarom doen mensen dat? Daar is het veel te vroeg voor voegt hij er met een zucht aan toe. Toch is het zo volgens Madilia. Met name Chipp, Demi en Fay zijn volgens haar erg gevaarlijk. Maar die krijg je nooit uit elkaar reageert Rienk hierop. Hier is Madilia het niet helemaal mee eens. We moeten Chipp pakken, die is het hoofd en zonder hem kunnen ze niks.

Uiteindelijk belanden de twee in een discussie. Gisteren heeft Madilia Rienk met Chipp en Bas horen praten over de stemmingen. Zo heeft Rienk onder andere gezegd dat de drieling een ijzersterk front vormt. Madilia is hier niet blij mee. Voor haar voelt het een beetje als praten met de vijand en ze is dan ook bang dat Rienk het kamp van Chipp per ongeluk informatie zal geven waar hij iets aan heeft. Voorzichtig probeert ze dit aan hem dduidelijk te maken maar Rienk gaat hier niet in mee. Ik blijf gewoon praten met iedereen en ik doe niet mee aan die spelletjes zegt Rienk fel. Madilia raakt hierdoor geïrriteerd. Je laat me niet eens uitpraten roept ze uit waarna ze uitlegt dat de gesprekken die Rienk voert de stemmingen kunnen beïnvloeden. Ik ga mijn mond opentrekken en ik ga beïnvloeden benadrukt Rienk. Dan moet je me wegsturen gaat hij verder. Madilia weet niet wat ze hoort. Dat is niet eerlijk vervolgd ze vol verbazing. Al snel belanden de twee in een discussie waar ze niet uitkomen. Rienk vindt dat hij mag praten met wie hij wil, waarover hij wil. Madilia vindt juist dat hij zich niet met de stemmingen moet bemoeien. Jij gaat niet bepalen wat ik wel en niet ga zeggen snauwt Rienk Madilia toe. Madilia blijft echter bij haar mening. Na een tijdje besluiten de twee het onderwerp te laten rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. we gaan naar de vijde dimensie at 08:32

    ik ikjk altijd uit naar utopia nieuws en ben zeer dankbaar voor het verslag van de nieuwtjes over utopia want dat is een hoop werk nogmaals bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *