Billy sluit zich aan bij Linda en Madilia om ervoor te zorgen dat Chipp genomineerd wordt

Billy sluit zich aan bij Linda en Madilia om ervoor te zorgen dat Chipp genomineerd wordt

Na het vertrek van José zonderen Linda en Madilia zich voor lange tijd af op de vide. De twee balen van het vertrek van haar en zijn al volop bezig met het uitstippelen van een nieuwe strategie. Na een tijdje komt Romy bij hen kijken om te vragen hoe het gaat. Linda en Madilia laten niks los over het complot dat zij aan het ontwikkelen zijn. Niet veel later komt ook Billy op bezoek. Hoe voelen jullie je vraagt Billy. Het voelt nog steeds heel k*t. Ik ben gewoon verdrietig reageert Madilia. Billy begrijpt haar en zegt dat ze zich stoort aan hoe sommige bewoners met de situatie omgaat. Het lijkt wel alsof ze het leuk vinden, walgelijk vind ik dat gaat ze verder. En het gaat alleen nog maar erger worden voorspeld ze. En legt uit dat mensen vaak denken dat ze heel hard is maar de waarheid is dat Billy het ontzettend moeilijk vindt om zich staande te houden in het harde spel wat er gespeeld wordt. De drie zijn het erover eens dat het Chipp is die het valste spel speelt. Het lukt hem keer op keer merkt Madilia op. En dan zit hij zo vrolijk achter de computer vult Billy haar aan. Maar je kan er niks tegen doen sluit Linda af. Dit is niet helemaal waar want de dames gaan al snel verder met het maken van een plan om onder anderen Chipp eruit te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *