Madilia en Linda berekenen hun kansen in het spel Utopia

Madilia en Linda berekenen hun kansen in het spel Utopia

Boven op de vide praten Linda en Madilia verder over hun mogelijk complot. De twee zijn boos over hoe de eliminatie vandaag is verlopen. Je ziet hoe het gespeeld is, er is gedaan alsof er niet tactisch werd gestemd maar het was tactisch zucht Madilia. Hier is Linda het helemaal mee eens. De twee bespreken dat ze alleen elkaar vertrouwen. Als puntje bij paaltje komt moeten we voor onszelf kiezen maar tot die tijd is het één team vervolgd Madilia plechtig. De twee praten verder over Billy en merken dat een bondgenoot zoekt om sterk mee te staan, maar of ze dit willen zijn weten ze nog niet. Billy is niet te vertrouwen. Ze is bang dat ze volgende week op de bank komt fluistert Madilia. Komt ze ook. Ik denk dat ze volgende week allemaal op Billy gaan antwoordt Linda. Madilia en Linda voelen dat ze in de minderheid zijn, nu José er niet meer is zijn ze nog maar met z’n tweeën. Ivan vertrouwen ze ook maar drie is nog steeds te weinig. Of we kunnen Billy erbij doen, maar we moeten dan wel op ons hoede zijn denkt Madilia hardop na. De dames lijken er nog niet helemaal uit te zijn…

Wat later praten ze dan nog een keer verder over de stemming. Volgens Madilia zijn Chipp en Bas de meest gevaarlijke in het spel en daarom wil ze Billy gebruiken om een van deze twee weg te stemmen. Linda gaat mee in dit plan. Aangezien ze het gevoel heeft dat Billy volgende week genomineerd wordt, probeert ze te voorspellen hoeveel stemmen Billy krijgt en hoeveel stemmen ze nodig hebben om Chipp in de gevarenzone te zetten. Maar dit rekent ze niet alleen voor Chipp uit. De dames willen Beau, de tweeling of Baldr namelijk ook wel weg hebben en daarom worden er vier tabellen gemaakt met de door Linda voorspelde stemmen van de bewoners . Met z’n tweeën bekijken ze het schema en bespreken ze welk scenario het beste voor hen uitkomt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *