Madilia en Linda sluiten een complot voor de volgende nominatieronde

Madilia en Linda sluiten een complot voor de volgende nominatieronde

José heeft net haar eerste stappen buiten Utopia gezet, als Linda en Madilia met elkaar beginnen te smoezen. De twee lijken het te hebben over een complot die ze willen smeden voor de volgende stemming. We kunnen doen alsof Billy bij ons hoort en als het nodig is gooien we haar eruit begint Madilia. Sowieso. Denk je dat we haar kunnen vertrouwen vraagt Linda fluisterend terug. Madilia schudt haar hoofd. Maar we kunnen wel doen alsof en wanneer Beau aan de beurt is, pakken we haar reageert Madilia zachtjes. De twee geven elkaar een boks om de afspraak te bevestigen. Gaat het hen lukken om een front te vormen met Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *