Hoe reageren de bewoners op het vertrek van José?

Hoe reageren de bewoners op het vertrek van José?

Na José haar vertrek bekommert Billy zich over Madilia. Ze heeft een goed hart zegt Billy. En vraagt hoe Madilia zich voelt, aangezien zij en Linda zo hecht met José waren. Madilia antwoordt dat ze het er moeilijk mee heeft en ze de vriendschap met haar, José en Linda net zo sterk vond als de drieling. Ik was heel gek op haar, ik kon haar altijd vertrouwen. Ik ben gewoon een vriendin kwijt voegt ze er sip aan toe. Na deze woorden geeft Billy Madilia een knuffel.

René was de opvallende afwezige tijdens het afscheid en Fay, Romy en Demi besluiten naar hem toe te gaan. Ik had geen zin om erheen te lopen zegt René tegen hen. En wist niet dat José meteen wegging, maar het lijkt hem ook niet veel te schelen. Jammer dan vervolgd hij kortaf. Romy begrijpt dit ergens wel maar benadrukt wel dat het onverwachts kwam. Ik dacht je gaat nog wel even mee zegt ze.

Nog wat later praten Romy, Demi en Fay in de caravan over de stemming zelf. Het had voor mij niet uitgemaakt wie er was gegaan. Maar het webje wordt wel kleiner laat Romy weten. Fay merkt op dat Romy ook wel erg vrolijk is, terwijl ze een positieve stem aan José had gegeven. Romy antwoordt dat ze Baldr niet Utopiaan waardig vindt maar dat ze zich niet anders voelt door José haar vertrek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henk at 22:07

    Moeten ze vooral doen,jose naar huis,komt er haast geen geld meer binnen,ik zou die schilderijen die er nog stonden vernielen als ik haar was en voor romy met dat hoop stront op d’r kop en die onnozele muil van d’r heb ik al helemaal geen goed woord voor over samen met die domme tweeling,god wat hebben die 2 een domme bek zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *