José heeft Utopia definitief verlaten

José heeft Utopia definitief verlaten

Als José al haar spullen heeft ingepakt, is het dan echt tijd voor haar om Utopia te verlaten. Aan Baldr en Ivan laat ze buiten weten dat ze nog graag in de mini samenleving had willen blijven maar aan de andere kant ook blij is om terug naar haar hondjes te gaan. Terwijl ze dit zegt, veegt ze een paar tranen van haar wangen. Terug in de loods spreekt ze de groep nog even toe. Ze zegt dat het niet erg is om als eerste te vertrekken aangezien ze denkt dat de eindstrijd er fel aan toe zal gaan. Toch vindt ze het jammer dat ze moet gaan. Ik ga jullie missen laat ze aan de groep weten. Na deze woorden vertrekt ze met alle bewoners, behalve René richting de poort. Bij de poort aangekomen, merkt José op dat René als enige niet aanwezig is. Waar is René nou, die mafbek. Hij laat zich wel kennen hè? lacht ze. Dan is het tijd voor afscheid en een voor een krijgen de bewoners een knuffel van José. Als ze Madilia en Linda als laatst knuffelt, wordt ze weer emotioneel. We houden van je fluisteren Linda en Madilia. Na deze woorden loopt José, nu met een glimlach Utopia uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *