Linda, Madilia en Billy zijn woest nadat bekend is dat José moet vertrekken

Linda, Madilia en Billy zijn woest nadat bekend is dat José moet vertrekken

José moet Utopia verlaten en hier zijn Linda en Madilia niet blij mee. De twee zijn woest en moeten even tot rust komen. Wat een slang joh, kijk haar zielig doen dan met haar glittershirt gaat Linda tekeer terwijl ze boos en huilend wegloopt uit de loods. Linda en Madilia vinden Bas en Beau allebei schijnheilig. Madilia kan niet ophouden met klagen en schelden tegen Linda. Het is allemaal puur tactisch, k*utzooi voegt ze er boos aan toe. Beiden zijn klaar met de groep en ook Billy bemoeit zich met de discussie. Het is een vies spelletje hoor benadrukt ze. Cemal speelt het hard hoor gaat ze verder, die niet onder de indruk is van hem. Linda, dit moeten we niet laten gebeuren, ik zet alles op alles, I got your back eindigt Billy woest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 20:03

    Nee Billy speelt juist eenvies spelletje je snap beau gewoon niet cemal doet en baldr doet deze drie zijn erg slim in het speel….Romy pakt Billy straks ook aan.

  2. Els at 17:34

    Beau speelt een vies spelletje ze hoort iedereen uit op een sneacky manier de bv gaat dit veel geld kosten want José was een graat verdiener en ze moeten ook veel belasting betalen in april. Ik vind Beau gewoon een sletterbak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *