Chipp vraagt alle bewoners een voorspelling te doen voor het naderende boksgala

Chipp vraagt alle bewoners een voorspelling te doen voor het naderende boksgala

Over vier dagen vindt het boksgala tussen Ivan en Ruud plaats. Chipp is erg benieuwd wie er gaat winnen en besluit een weddenschap te starten. Een voor een gaat hij de bewoners langs om te vragen wie zij denken dat er gaat winnen. Baldr is ervan overtuigd dat Ivan gaat winnen, Cemal denkt hetzelfde. Mehmet zet zijn geld in op Ruud en dit doet Billy ook. Demi en Beau denken toch echt dat hun mede bewoner Ivan het gevecht zal winnen. Fay twijfelt enorm maar besluit het tegenovergestelde als Demi te doen en dus gaat ze voor Ruud. Ook Bas denkt dat Ruud gaat winnen. Omdat hij vegetariër is legt hij uit. Als Chipp aan Linda vraagt wat zij denkt is ze heel duidelijk. Dat hoef je niet te vragen toch reageert ze met een lach. En staat dan ook helemaal voor Ivan in. Ook Romy zet, net als het grootste deel van de groep in op Ivan. Als Chipp alle bewoners is langsgegaan maakt hij een poultje. Zelf stemt Chipp dat Ivan gaat winnen. Wie gaat er volgens jou winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *