Mehmet speelt door aan Billy wie hij graag uit Utopia weg wil hebben

Mehmet speelt door aan Billy wie hij graag uit Utopia weg wil hebben

Als Billy en Mehmet in het penthouse aan het kletsen zijn, hebben ze het al snel over de stemmingen en het smeden van complotten. Billy heeft zich aangesloten bij Madilia en Linda en daarover wil Mehmet het ook even over hebben. Ik heb een hit list begint hij mysterieus. En laat verder weten dat degenen waarmee Billy in zee is gegaan als allerlaatste op deze hit list staan. Dit omdat het de mensen zijn waar hij graag mee omgaat. Hij zegt daarna ook wie de eerste plekken op zijn hit list in beslag nemen. Dit zijn Baldr, Fay en Bas. De volgorde waarop zij weggestemd worden, maakt hem niet uit als ze maar als eerst gaan. Onthoud dat vervolgd hij streng tegen Billy. Billy knikt ze begrijpt heel goed wat Mehmet bedoelt. Aan die informatie heb je wat en mocht je dat willen overdragen, dan kan dat. Ik ga dat niet zelf doen voegt Mehmet eraan toe. Zal Billy deze informatie doorspelen naar Madilia en Linda?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *